Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hopewell Rocks

  • Fundy National Park
  • Vuurtoren en watervallen
  • Fietsen en hiken

Hopewell Rocks

 

Hopewell Rocks is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in New Brunswick. Het ligt op drie uur rijden van Halifax en op twee uur rijden van Prince Edward Island. Er zijn veel activiteiten mogelijk in deze regio. Breng een bezoek aan het Fundy National Park, het Cape Enrage Lighthouse, of aan Mary’s Point Bird Sanctuary.

Dit zijn enkele grote attracties, maar u vindt hier ook kleine, verrassende bezienswaardigheden. Bezichtig de bruggen, de winkels, vuurtorens en watervallen. In de buurt zijn trails waar u kunt fietsen en hiken. Hopewell Rocks ligt aan de Bay of Fundy, bij Hopewell Cape. Deze attractie is een prachtige locatie aan zee en ook de bestemming met de hoogste getijdenverschillen ter wereld.

Wandel over de oceaanbodem, in de schaduw van bijzondere rotsen en unieke rotsformaties, uitgesneden door erosie van duizenden jaren. U kunt hier tijdens hoogtij kayakken op plekken waar u met laagtij een strandwandeling kunt maken.

Hopewell Rocks biedt verder een cultuurcentrum met een multi media-expositie, een compleet programma en een restaurant met panoramisch uitzicht.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.