Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hua Hin

  • Populaire badplaats
  • Koninklijk paleis
  • Centraal station
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Hua Hin Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Hua Hin

21 dagen Rondreis + Individueel
21 dagen
  • Indrukwekkende 19-daagse rondreis Thailand.
  • Bezoek aan het authentieke Oost-Thailand.
  • Verblijf op jungle rafts (bamboevlotten) River Kwai.
€ 2805,-
Bekijk

Hua Hin

 
Hua Hin is een bekende badplaats bij het vasteland van Thailand. Er liggen diverse hotels en resorts aan zee. In de stad en de directe omgeving, zijn er diverse attracties die een verblijf hier verrijken. In de jaren '20 werd het gebied ontdekt door de Thaise koning Rama VI. Deze liet zijn paleis hier bouwen. Intussen is het gebied populair geworden bij locals en vele internationale reizigers. Het gebied ligt op ca. 3 uur rijden van Bangkok.
 
U kunt hier zonnen, zwemmen, duiken. In de avond is het gezellig om langs te gaan bij de spoorlijn. Hier wordt dan een gezellige avondmarkt uitgestald. Ook kunt u hier heerlijke thaise maaltijden proeven. Een andere attractie is het treinstation, een bijzonder gebouw, dat qua stijl lijkt op het koninklijk paleis.

Mirja Rempt
WRC Thailand specialist

Als Thailand specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hua Hin met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hua Hin gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: