Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hue

  • Fotogeniek
  • Natuurlijke omgeving
  • Veel cultuur

Hue

 
Welkom in Hue: de voormalige hoofdstad van Vietnam. De stad is nog steeds rijk aan geschiedenis, kunst, cultuur en een heerlijke keuken. In de omgeving liggen mooie landschappen. De stad is absoluut mooi om te bezoeken, een paar dagen (2 a 3 dagen) wordt vaak geadviseerd. 
 
Bent u geschiedenis-liefhebber, dan is dit zeker een bijzondere stad om te zien. Wilt u weten wat het verhaal is achter de gebouwen? Dan adviseren wij u een lokale gids hierom te vragen. Wilt u het liever zelf onderzoeken, dan kan dit ook natuurlijk, maar bij de gebouwen staan niet altijd borden met uitleg, een goede reisgids zou dus van pas komen.
 
Hue wordt door sommigen gezien als een highlight van het land. Het ligt aan de rivier, heeft bijzondere tombes en een natuurrijke omgeving. Veel fotografen reizen dan ook hierheen om het gebied vast te leggen.
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Vietnam specialist

Als Vietnam specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.