• Breng een bezoek aan Algonquin National Park
  • Muskoka Heritage Place
  • Maak prachtige wandelingen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Huntsville Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Huntsville

Huntsville

 

Huntsville ligt in het waterrijke gebied van Muskoka. De regio staat bekend om zijn mooie bossen, meren en rivieren. Wilt u een bezoek brengen aan het beroemde Algonquin Park, dan is dit een geschikte uitvalsbasis. Bent u cultuurliefhebber? Breng een bezoek aan Muskoka Heritage Place, het Muskoka Museum of Pioneer Village. In Pioneer Village ziet u het leven uit de 19de  eeuw. Hier lopen mensen in kostuums van weleer en ziet u gebouwen en bedrijven uit vroeger tijden.

Breng een bezoek aan het Provincial Park, vlakbij Huntsville. Het park bestaat uit bossen, vijvers, rivieren en een mooie waterval. Het is mogelijk om hier in de zomer te kayakken en te zwemmen. In de winter is het een populair wintersportgebied. U kunt ook een wandeling maken over de Lions Lookout Trail of de mooie Hunters Bay Trail. Tijdens zo’n wandeling heeft u uitzicht op de rivier, een meer en de baai.

Geniet onderweg van de prachtige uitzichten, waar u ook kunt picknicken of fotograferen.

Huntsville werd in ongeveer 1870 gesticht. Eerst kwamen er bewoners die zich bezig hielden met landbouw. Hierna werd er een spoorlijn aangelegd die Huntsville verbond met enkele andere plaatsen in het Muskoka gebied. Uiteindelijk ontstond hier de hout-industrie. 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Huntsville met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Huntsville gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: