Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Ijen

  • Oost - Java
  • Deel van Caldera
  • Mooie uitzichten over Java
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Ijen Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Ijen

19 dagen Rondreis + Individueel
19 dagen
  • Privé rondreis Centraal en Oost Java.
  • Per trein van Solo naar Malang.
  • Verblijf op Bali op drie bestemmingen.
€ 2100,-
Bekijk

Ijen

 
De Ijen is één van de vulkanen op Oost - Java. De vulkaan is nog altijd actief, maar meestal is hij vrij rustig. De krater van de vulkaan is gevuld met een mooi, turquoise meer. De Ijen maakt deel uit van een ''caldera'' of ''groot vulkanisch gebied.'' Het ligt centraal in het Merapi Mealang-reservaat. Het gebied rondom is prachtig, maar lastig om doorheen te reizen. 
 
Een klim naar de top van de vulkaan is een aanrader. De klim is niet heel erg zwaar, en u heeft bij de top een bijzonder mooi uitzicht over wolkenvelden, een opgaande zon en de velden van Java. Ook ziet u hier het prachtige zwavelmeer. Vooral in de ochtend, is het mooi om naar boven te klimmen. Het is dan nog relatief rustig, en u heeft het beste uitzicht.
 
 

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Ijen met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Ijen gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: