Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Iznajar

  • Relaxed strand
  • 15 eeuwse kerk
  • Sierra Subeticas nationaal park

Iznajar

 
Iznajar, een klein, charmant dorp met een mooie waterzijde. Het ligt in het zuidelijk deel van Cordoba, en is een uitvalsbasis voor het Sierra Subeticas nationaal park. De geschiedenis gaat terug naar de pré - historie. In de 8e eeuw werd het veroverd door de Moren. Hierna brak een periode van culturele en economische bloei aan. In de 15e eeuw werd het terugveroverd door de Katholieke monarch Juan II.
 
Het dorp heeft een klein, relaxed strand. Hier kunt u zwemmen, een kano huren of kamperen. Een andere attractie, is het 1,200 jaar oude kasteel, en delen van de oorspronkelijke stadsmuur. Verder staat hier een mooie, 15e eeuwe kerk: Iglesia de Santiago met een indrukwekkend barok altaarstuk.

Corine Klootwijk
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.