Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Jakarta

  • Metropool
  • Hoofdstad
  • Levendig en dynamisch
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Jakarta Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Jakarta

20 dagen Rondreis + Individueel
20 dagen
  • Jakarta, Bandung, Magelang, Yogyakarta & Surabaya.
  • Treinreis van Bandung naar Kutoarjo.
  • Borobudur en Prambanan tempel.
€ 2920,-
Bekijk

Jakarta

 
Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, gelegen op Java, is druk, levendig en warm. Het is een ''uitdaging voor de zintuigen''. Veel reizigers beginnen of eindigen hun rondreis dan ook hier. De stad telt ca. 9 miljoen inwoners, het heeft een kosmopolitisch sfeer, een moderne skyline en gezellige fruit-en groentemarktjes. Via een wandeling kunt u de wijken(kampongs) ontdekken, en een lokaal gerecht proeven bij één van de marktkraampjes. 
 
Wilt u zich meer in de metropool verdiepen, dan kunt u een bezoek brengen aan een paar unieke stadsdelen. Voorbeelden hiervan, zijn bv het onafhankelijkheidsplein Medan Merdeka, dit plein staat symbool voor de vrijheid van het land. Ook zijn er diverse musea waar u iets meekrijgt over Jakarta's geschiedenis. Deze musea liggen bij het plein Taman Fatahillah.
 
 

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Jakarta met deze 15 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Jakarta gecombineerd met 15 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: