Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Jasper National Park

  • Rocky Mountains
  • Natuurschoon
  • Diverse buitenactiviteiten
Toon mij alle 14 WRC reizen naar Jasper National Park Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Jasper National Park

21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • 3-weekse autorondreis West Canada
  • Inclusief verblijf op Vancouver Island
  • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk
17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk
1 2

Jasper National Park

Een van de highlights tijdens een rondreis door Canada, is toch wel de spectaculaire nationale parken met de meest prachtige blauwe meren, de wilde dieren en de bergen met eeuwige sneeuw. Neem bijvoorbeeld Jasper National Park, het grootste nationale park in de Canadese Rocky Mountains. Waar ligt dit park, waarom is dit park zo geliefd bij toeristen en waarom zou u er naartoe moeten? Lees snel verder en het zal u duidelijk worden.

Waar ligt Jasper National Park?

Vaak bezoekt u Jasper National Park aan het begin of juist einde van uw rondreis door (west) Canada. Reist u per huurauto of per camper? Het maakt niet uit, er zijn genoeg wegen die naar Jasper National Park leiden. Misschien bent u wel vertrokken vanuit Calgary en is een bezoek aan Jasper National Park de eerste stop tijdens uw rondreis door Canada. Maar als u bijvoorbeeld bent vertrokken vanuit Vancouver, dan zal Jasper National Park een van de laatste stops zijn van uw vakantie in Canada. In dat geval, let er dan op dat Jasper National Park in de provincie Alberta ligt, wat in dit geval betekent dat het hier één uur later is dan in, bijvoorbeeld, de provincie British Columbia.  

Jasper National Park, waarom zou u er naartoe gaan?

In en rondom Jasper hoeft u zich geen moment te vervelen. Pak de Jasper Tramway naar de top van Whistlers Mountain en geniet van de prachtige omgeving op grote hoogte. Maak een schilderachtige rit van de Maligne Canyon, waar u over verschillende bruggen door de canyon loopt, naar het Maligne Lake. Tijdens een boottocht over dit meer komt u langs Spirit Island, één van de meest gefotografeerde plekken van Canada. Ga paardrijden of wandelen door de bloemrijke alpenweides en stop voor een heerlijke picknicklunch. Of ga met een Ice Explorer Glacier Tour de gletsjer op voor een onvergetelijke ervaring! Maar er is meer. Bezoek de Sunwapta- en de Athabasca Falls, de meest krachtige watervallen in het gebied. Als u op de parkeerplaats uitstapt, hoort u het krachtige water al bulderen van plezier. Via de diverse wandelpaden en uitzichtpunten kunt u de watervallen van heel dichtbij bekijken. Verder kunt u in Jasper National Park ook lekker mountainbiken, mooi kanoën en heerlijk eten, bijvoorbeeld met de Downtown foodie tour, waarbij u in 4 verschillende restaurants lokaal eten en drinken krijgt. 

Overtuigd van deze spectaculaire must-see? Neem dan eens een kijkje bij onze rondreizen door Canada en neem contact op met ons team om een persoonlijke en passende reis voor u te laten samenstellen. We staan voor u klaar!

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.