Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kaikoura

  • Zuidereiland
  • Orka's, dolfijnen en zeerobben
  • 2,5 uur vanaf Christchurch
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Kaikoura Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Kaikoura

34 dagen Autoreis + Individueel
34 dagen
  • ‘No hurry’ autoreis Nieuw-Zeeland.
  • Overweldigende natuurpracht.
  • Uitbreiding met Bali of Fiji mogelijk.
€ 3900,-
Bekijk

Kaikoura

Halverwege tussen Picton en Christchurch ligt de plaats Kaikoura op een schiereiland. Het staat bekend als een plaats waar u goed walvissen kunt spotten. Ook orka’s, dolfijnen en robben laten zich vaak in dit gebied zien. U kunt deze dieren in hun leefgebied observeren en een boottour of een vlucht over het gebied maken.
 
Kaikoura is een ontspannen kustplaats, omgeven door fraaie natuur. Het ligt in noordelijke deel van de Canterbury Region op 2.5 uur rijden vanaf Christchurch en 1.5 uur vanaf Blenheim.
 
Activiteiten
 
Er worden diverse land- en watersportactiviteiten georganiseerd voor reizigers. U kunt hier ook prima uit eten gaan; de specialiteit is verse vis en kreeftgerechten.
 
Overdag kunt u rondwandelen, winkelen of de mooie zeezijde verkennen. Er worden diverse evenementen georganiseerd, zoals muziek- en cultuurfestival Kaikoura Seafest. De gemeenschap heeft de natuur hoog in het vaandel en organiseert diverse natuurprojecten.

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kaikoura met deze 28 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kaikoura gecombineerd met 28 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: