Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kalahari

  • Schitterend woestijngebied
  • Zeldzame luipaarden
  • Duinlandschappen
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Kalahari Gevonden reissoorten Campingtour, Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Kalahari

Kalahari

 
In het zuiden van Namibië ligt de bekende, mysterieuze Kalahari woestijn. Hier ziet u prachtige duinen, graslanden, speciale bomen en wildlife.
 
De dieren die u hier in het wild kunt zien, zijn onder andere de springbok, de koedoe, de coyote en het luipaard. Samen met de San (lokale bevolking) kunt u hier eventueel wandelingen maken door de woestijn, waarbij u een introductie krijgt in het woestijnleven.
 
De Kalahari verspreidt zich over een uitgebreid gebied in het zuidelijk deel van Afrika. Delen hiervan kunt u vinden bij Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Angola. De woestijn beslaat ook enkele natuurparken, zoals de Central Kalahari Game Reserve in Botswana. Dit is een van de grootste natuur-en wildparken ter wereld.

Corine Klootwijk
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kalahari met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kalahari gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: