Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kalibaru

  • Java
  • Plantage-gebied
  • Rondleidingen
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Kalibaru Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Kalibaru

Kalibaru

 
De plaats Kalibaru ligt op het eiland Java. Het is een populaire plek om te bezoeken tijdens een rondreis. Wanneer u rondwandelt ziet  u mooie landschappen met plantages en velden. De voormalige huizen van werknemers van de plantage zijn nu omgebouwd tot comfortabele vakantiewoningen. Hier kunt u overnachten terwijl u omringd wordt door weelderige, groene natuur. 
 
Plantages geven ook boeiende rondleidingen. U krijgt dan een tour met informatie over de wijze waarop koffie, peper en fruit worden verbouwd. In de regio kunt u een bezoek brengen aan kleine dorpjes. Hier is het mogelijk om de ''lokale keuken'' te bezichtigen. U ziet bijvoorbeeld hoe tofu en palmsuiker verwerkt worden in typisch Indonesische gerechten. Een treintocht maken door een prachtig, groen vallei-gebied hoort ook bij de lokale opties.
 
 

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kalibaru met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kalibaru gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: