Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kamakura

  • Stranden
  • Religie
  • Historie

Kamakura

In Kamakura komen stranden, religie en historie samen. Ooit het politieke centrum van Japan, nu wel het Kyoto van Oost-Japan genoemd door haar culturele, religieuze en historische schatten. Heden ten dage staat Kamakura volop in de toeristische belangstelling. Afgezien van de aantrekkingskracht die uitgaat van de vele bezienswaardige tempels en de beroemde 'grote Boeddha' (Daibatsu, een reusachtig 700 jaar oud beeld van Boeddha), komen veel Japanners af op de fijne zandstranden. In het zomerseizoen genieten duizenden zonaanbidders van het strand en het milde klimaat. Dankzij de beboste heuvels die Kamakura omringen, is het klimaat ter plaatse wat milder dan in de nabijgelegen hoofdstad.

Mirja Rempt
WRC Japan specialist

Als Japan specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.