Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kasane

  • Chobe River
  • 4-landenpunt
  • Zeldzaam wildlife
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Kasane Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Kasane

Kasane

 

Kasane ligt aan de Chobe rivier, bij het 4-landenpunt (Zambia, Zimbabwe, Namibie en Botswana). Het vormt het beleidscentrum voor het Noord- West district. Ook is het de toegangspoort naar het populaire Chobe National Park. De stad fungeert verder als uitvalsbasis voor een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls.

In de regio ligt ook de Caprivi Strip: een smalle strook van waterland en groene natuur. Hier ziet u onder meer olifanten, zeldzame nijlpaarden en diverse soorten exotische vogels.

Bij het centrum van de stad liggen enkele kleinschalige lodges en prettige hotels. De accommodaties bieden een gezellige sfeer en mooie uitzichten over de rivier. Enkele activiteiten die men hier kan ondernemen: een ochtend game-drive; op dit tijdstip wandelen de wilde olifanten rond. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan de Victoria Falls of een tour te maken over de rivier.

Corine Klootwijk
WRC Botswana specialist

Als Botswana specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kasane met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kasane gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: