Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kejimkujik National Park

  • Mooie bossen, warmwaterbronnen en prachtige kustlijn
  • Rotstekeningen die het erfgoed van First Nations tonen
  • Kayakken, wandelen en zwemmen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Kejimkujik National Park Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Kejimkujik National Park

Kejimkujik National Park

 

Er zijn veel mogelijkheden in Kejimkujik National Park. U vindt hier mooie bossen, warmwaterbronnen en een prachtige kustlijn. Tevens vindt u hier de Kejimkujik Seaside. Een apart landschap met graniet en witte zandstranden. Het landschap vertelt het verhaal van de First Nations, getekend en uitgehakt in steen en uitgelegd in legendes.

Peddel door het water in een kayak, wandel over de trails en ontdek de diversiteit van Kejimkujik. Ontdek de oorspronkelijke tradities van het National Park en de historische site. De waterwegen en trails leiden de bezoeker door een rijk en gevarieerd eco-systeem.

U ziet hier rotstekeningen die het erfgoed van First Nations weergeven. Duizenden jaren lang peddelden de Mi’kmaq over deze rivieren en meren. Hier werden traditionele jacht- en viskampen gesticht. In 1600 kwamen de eerste Europeanen en hebben hier een nederzetting gesticht.

Bezoekers worden uitgenodigd om dit gebied te ontdekken en de rijke cultuur van deze mensen zelf te bezichtigen. Maak kennis met de lokale tradities die hier in harmonie zijn met de natuur van het Kejimkujik National Park. Het kust-reservaat informeert de bezoekers over het eco-systeem.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kejimkujik National Park met deze 16 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kejimkujik National Park gecombineerd met 16 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: