Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kelowna

  • Idyllische wijnboerderijen
  • Gelegen in het hart van de Okanagan Valley
  • Diverse activiteiten mogelijk
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Kelowna Gevonden reissoorten Individueel, Strandvakantie Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Kelowna

17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk

Kelowna

 

Bij Kelowna vindt u een populaire mix van heerlijk eten, een mooi landschap en idyllische wijnboerderijen. Tijdens een verblijf geniet u van een levendige cultuur en ontspanning aan de oever van het Okanagan meer.

Veel reizigers komen hier om een wijntour te maken, de lokale keuken te proeven, musea en galeries te bezichtigen of deel te nemen aan één van de buitenactiviteiten.  De stad beschikt over goede golfbanen, hike trails en mooie stranden. Enkele stranden liggen in de nabijheid. Hier kunt u in de zomer zwemmen, peddelen, waterskiën, surfen en vissen.

In de binnenlanden vindt u goede hike- en fietstrails. In de winter is het mogelijk te ''sneeuwschoen-wandelen'' en te ''cross-country skiën''. Een uur rijden buiten de stad ligt het beroemde Big White Ski Resort, met zachte poedersneeuw …perfect voor een ski-vakantie.

Kelowna ligt in het hart van de Okanagan Valley en is een ideale bestemming voor een familievakantie, een romantische trip of een reis met een groep vrienden.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kelowna met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kelowna gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: