Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Key West

  • Zonnig eiland met caraibische sfeer
  • Schitterende villa's
  • Key Lime Pie
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Key West Gevonden reissoorten Individueel, Strandvakantie Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Key West

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Hotels met goede beoordelingen.
  • Bekend en verrassend Florida.
  • Florida in alle facetten.
Bekijk

Key West

 
Op dit relaxte eiland heerst een heerlijke Caribische sfeer. Er wordt veel gefietst, gesnorkeld in het heldere water en er leven veel kunstenaars. Men voelt zich hier dan ook enigszins onafhankelijk van de rest van de VS. En met de ligging – zo’n 145 kilometer van Cuba ligt Key West dichter bij Cuba dan bij Miami – is dat ook niet zo vreemd. In het hart van het historische deel van Key West kunt u schitterende villa’s uit de Victoriaanse periode bewonderen en struinen langs leuke winkeltjes aan de beroemde Duval Street.
 
U treft er sfeervolle bars en restaurants aan waar u Stone Crabs Claws, Smoked Fish Dip of een zoete Key Lime Pie kunt proberen. De beroemde zonsondergang, met muziek en artiesten op Mallory Square, trekt dagelijks veel mensen.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Key West met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Key West gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: