Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Khon Kaen

  • Levendige stad
  • Gezellige markten
  • Diverse musea
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Khon Kaen Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Khon Kaen

21 dagen Rondreis + Individueel
21 dagen
  • Indrukwekkende 19-daagse rondreis Thailand.
  • Bezoek aan het authentieke Oost-Thailand.
  • Verblijf op jungle rafts (bamboevlotten) River Kwai.
€ 3050,-
Bekijk

Khon Kaen

 
Khon Kaen is een drukke, bedrijvige stad in het noordoosten van Thailand. Onderwijs en handel staan hier hoog in het vaandel, en het heeft dan ook een tamelijk dynamische uitstraling.
 
De stad is niet per definitie een stad voor reizigers, maar er zijn een paar boeiende attracties, die u hier kunt ontdekken. Wandel bv langs de tempels, bezichtig de universiteit, of bezoek de food & vintage markt Rim Bueng.
 
Daarnaast is de stad rijk aan goede faciliteiten. U kunt een bezoek brengen aan diverse musea (zoals het kunst & cultuurmuseum of het khon kaen nationaal museum) en in de avond dineren bij één van de uitstekende Thaise of westerse restaurants. Heeft u geen zin in teveel activiteiten, dan is het ook mogelijk een behandeling te kiezen bij een lokale Spa.

Maudy Zuidema
WRC Thailand specialist

Als Thailand specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Khon Kaen met deze 3 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Khon Kaen gecombineerd met 3 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: