Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kingston

  • Diverse festivals
  • Bezoek de publieke markt in het historisch centrum
  • "Limestone City"
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Kingston Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Reizen per trein Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Kingston

15 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse familierondreis vanuit Toronto.
  • Niagara Falls en hoofdstad Ottawa.
  • Uitbreidingsmogelijkheid: Strandvakantie Florida.
€ 1450,-
Bekijk

Kingston

 

Kingston is een stad in het oosten van Ontario, gelegen aan de St Lawrence River halverwege Toronto en Montreal. Het werd in 1841 de eerste hoofdstad van Canada. Het was slechts tijdelijk een politieke locatie, maar het heeft als stad altijd een militaire functie gehouden. De stad wordt ook wel de ‘limestone city’ genoemd. Veel huizen en constructies zijn hier gebouwd met kalksteen, vandaar.

Kingston viert jaarlijks diverse festivals zoals het Schrijvers Festival, het Blues Festival of het Kingston Canadian Film Festival. De stad heeft ook een levendige kunstscene. Veel mensen werken hier in de beeldende kunst, de media, dans-  en muziekwereld. Interessante platforms zijn Agnes Etherington Art Centre (1957) en het Modern Fuel Artist Centre (1977).

De publieke markt ligt in Kingston’s historische downtown district, vlakbij het stadhuis. Het is drie dagen per week geopend; op dinsdag, donderdag en zaterdag. Openingstijden zijn van 9.00 tot 18.00 uur. De markt biedt lokale producten, verse maaltijden, planten, bloemen en lokale kunst. In de zomer vindt u hier zongerijpte tomaten, warme kaneelbroodjes en unieke, handgemaakte juwelen.

Alexandra Burger
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Alexandra Burger alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kingston met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kingston gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: