Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kissimmee

  • Bezoek één van de attractieparken
  • Ontdek de Everglades
  • Verblijf in een villa of townhouse

Kissimmee

 

Kissimmee biedt een mix van attractieparken, outdoor activiteiten en natuur. Wereldberoemde attracties liggen vlakbij zoals de Walt Disney studio's, Universal en Seaworld. Wilt u natuur zien? Ga dan naar de Everglades en ontdek dit bijzondere ecosysteem. Maak een trip met een airboat en observeer de vogels, schildpadden en alligators van dichtbij.

Ga langs bij Celebration, hier vindt u unieke winkels en bijzondere dinner shows. Houdt u van golf, dan is Kissimmee ideaal. Jaar rond heeft u hier mooi weer en er zijn golfbanen voor beginners en gevorderden. U vindt hier tevens een breed aanbod aan accommodatie.

Er zijn hotels, motels, maar ook mooie appartementen. Kissimmee is ideaal voor een familie-vakantie of een getaway met een groep vrienden.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.