Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Koh Rong Sanloem

  • Kleurrijke koraalriffen
  • Eiland is bedekt met jungle
  • 25km van Sihanoukville
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Koh Rong Sanloem Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Koh Rong Sanloem

19 dagen Rondreis + Reizen met kinderen
19 dagen
  • Verblijf in familiekamers en bungalows.
  • Hoogtepunten: Siem Reap, Battambang en Phnom Penh.
  • Strandverblijf op een klein eilandje.
€ 2500,-
Bekijk

Koh Rong Sanloem

Koh Rong Sanloem ligt op zo’n 25 kilometer van Sihanoukville. Elke dag vertrekken er bootjes richting dit 9 kilometer lange en 4 kilometer brede eiland. Het eiland is grotendeels bedekt met jungle en zelfs een paar heuvels. De stranden zijn van een ongekende schoonheid. U kunt hier uitstekend snorkelen en duiken. Wit strand, palmbomen rust, dat is Lazy Beach. Het Lazy Beach Resort is het enige resort in deze baai met een enorm lang strand. Het strand lijkt wel van goud te zijn en zorgt voor een perfect contrast met het helder groene water. Aan beide uiteinden van de baai liggen kleurrijke koraalriffen. U kunt hier vanaf het strand snorkelen en aan het einde van de middag genieten van de zonsondergang.

Maudy Zuidema
WRC Cambodja specialist

Als Cambodja specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Koh Rong Sanloem met deze 2 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Koh Rong Sanloem gecombineerd met 2 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: