Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Koh Tao

  • Duikbestemming
  • Goede sportfaciliteiten
  • Prachtige natuur

Koh Tao

 
Koh Tao staat al tijden bekend als het duikparadijs van Thailand. U zwemt hier in helder water en tussen koraal, kleurrijke vissen en hier en daar een schildpad. Tijdens uw verblijf vindt u de benodigde faciliteiten op het eiland. Het eiland is klein, en iets minder bekend dan Samui en Phangan, maar het ligt hier vlakbij. Koh Tao combineert een prachtige onderwaterwereld, met goede sportfaciliteiten en prettige accommodaties.
 
Wilt u een PADI duikbrevet halen, dan is dit hier zeker mogelijk. Heeft u al een brevet, dan is dit een geschikte duikbestemming, zowel voor beginners als voor gevorderden.
 
Bijzondere duiklocaties zijn bv de Japanese Gardens, Green Rock en Sail Rock. Hier is het water niet al te diep, ziet u kleurrijk koraal, schildpadden en af en toe een rog.

Maudy Zuidema
WRC Thailand specialist

Als Thailand specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.