Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Koh Yao Yai

  • Ontspannen eiland
  • Oorspronkelijke sfeer
  • Brommers huren
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Koh Yao Yai Gevonden reissoorten Individueel, Strandvakantie Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Koh Yao Yai

19 dagen Rondreis + Individueel
18 dagen
  • Bangkok & River Kwai.
  • Khao Sok NP.
  • Koh Yao Yai & Phuket.
€ 3470,-
Bekijk

Koh Yao Yai

 
Koh Yao Yai ligt in de Phang Nga Baai. Het ontspannen eiland wordt bewoond door een klein aantal mensen (ca. 8000), dat hier leeft van de landbouw en de visserij. Ze leven dus (nog) niet van het toerisme, en dat maakt dit eiland bij uitstek geschikt voor reizigers die graag verblijven in een oorspronkelijk gebied. Het ligt vlakbij de eilanden Phuket en Krabi, u bent hier na een uur varen vanaf Phuket. Op het eiland kunt u stranden bezoeken, brommers huren en het eiland ontdekken, of bij één van de (weinige) winkels een verse papaya of een kokosnoot halen.
 
Hier dus geen overdaad aan winkels, maar palmbomen, strand, vriendelijke inwoners en boottochtjes naar nabijgelegen, onbewoonde eilanden.
 
In het noorden ziet u de stranden waar vissers aan het werk zijn. Bij Loh Paret zijn een paar middenklasse-accommodaties gebouwd, en vindt u een luxe resort en een massage-salon.

Maudy Zuidema
WRC Thailand specialist

Als Thailand specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.