Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kostitsi

Toon mij alle 1 WRC reizen naar Kostitsi Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Kostitsi

Kostitsi

Vanuit Kostitsi kunt u een dagtocht maken. Wilt u iets actiefs, kies dan voor een heerlijke wandeling in de omgeving, bijvoorbeeld naar de kapel van de Profeet Elias. Nabijgelegen ligt het oude, perfect gerestaureerde klooster Tsouka vanwaar u een schitterend uitzicht hebt over de omgeving. Met de auto kunt u rijden naar het indrukwekkende oud-Griekse theater van Dodoni, één van de oudste orakelplaatsen van Griekenland met het grootste antieke theater met 18.000 zitplaatsen. In het Tzoumerka gebergte, waar Kostitsi ligt, zijn pittoreske dorpjes om te verkennen. Een bezoekje waard zijn Agnanda, Pramanda, Syrrako en Kalarrytes, het geboortedorp van de beroemde sieradenontwerper Bulgari.

Corine Klootwijk
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kostitsi met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kostitsi gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: