Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kratie

  • Noordelijk deel
  • Niet-toeristisch
  • Sfeervol
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Kratie Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Kratie

Kratie

 
Kratie is een kleine stad in het noorden van Cambodja, voor velen een tussenstop op weg naar Laos. Het gebied is -nog- niet erg toeristisch, maar het biedt goede faciliteiten, restaurants en accommodaties. De lokale bevolking is erg vriendelijk en ontspannen. 
 
Een grote attractie hier, zijn de zoetwaterdolfijnen van de Mekong rivier. Bezichtig deze dieren vanaf de kade, of vanuit een knusse rivierboot. De uitzichten over het water zijn prachtig.
 
In de rivier ligt de zandbank Koh Trung. De ferry vaart hierheen, en op het eiland worden fietsen verhuurd. Ook is er een klein guesthouse waar u kunt verblijven. De stad huist veel restaurants en eethuizen, waar maaltijden worden verkochten voor een paar US dollar.

Mirja Rempt
WRC Cambodja specialist

Als Cambodja specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kratie met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kratie gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: