Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kruger NP

  • Big Five
  • Natuurmanagement
  • Bio-diversiteit
Toon mij alle 6 WRC reizen naar Kruger NP Gevonden reissoorten Campingtour, Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Kruger NP

17 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 2850,-
Bekijk

Kruger NP

 
Het wereldberoemde Kruger park. Het biedt een van de meest interessante ervaringen van Afrika. U ziet hier natuurlijk de big five, maar daarnaast nog veel meer. Het is opgericht in 1898 en beschermt sindsdien de wildpopulatie. Het park beslaat ongeveer 2 miljoen hectare. U ziet een enorme diversiteit in wildlife en kunt observeren hoe men hier te werk gaat met natuurbescherming. Daarnaast is het park vernieuwend op het gebied van natuurmanagement. Een bezoek aan dit park brengt u in contact met de olifanten, zebra's, buffels, en prachtige, afwisselende natuur.
 
 
 

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Kruger NP met deze 31 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Kruger NP gecombineerd met 31 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: