Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Labuan Bajo

  • Duiktours
  • Havengebied
  • Mooi zeeleven

Labuan Bajo

 
Labuan Bajo is een sfeervol, klein vissersdorp. Het ligt in het westelijk deel van Flores. Het gebied is ideaal om te zwemmen, snorkelen of duiken. Ook is het prettig om gewoon door de haven te wandelen en de vissersboten te bezichtigen. Wanneer u hier gaat duiken, ziet u een bijzondere diversiteit aan dieren. Zo zwemmen hier bv dolfijnen, roggen en walvissen. Vanuit het dorp worden diverse duiktours georganiseerd. Zo brengt u een bezoek aan kleine buureilanden, met mooie witte zandstranden, palmbomen en een helder blauwe zee. Voor afwisseling, is het mogelijk een bezoek te brengen aan nabijgelegen eilanden, met beschermd natuurgebied. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Komodo, waar de komodo-varaan leeft.

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.