Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lac La Hache

  • Het meer Lac La Hache
  • Wandelen, paardrijden
  • Kanoën, mountainbiken
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Lac La Hache Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Lac La Hache

Lac La Hache

Lac La Hache is gelegen aan het gelijknamige meer, 108 Mile Ranch en 100 mile House zijn kleine plaatsen gelegen in de Cariboo regio, langs Highway 97: de Cariboo Road. De weg werd in de 19e eeuw aangelegd door goudzoekers tussen Lillooet en Barkerville. De dorpen waren vroeger rustplaatsen waar reizende goudzoekers en hun paarden op kracht konden komen voor het volgende deel van hun reis.  goudzoekers hebben dit gebied lang geleden verlaten, nu is het een uitgestrekt, heuvelachtig gebied vol een wild en natuurschoon. In de regio zijn diverse Guest Ranches, waar u in een authentieke omgeving op een fantastische manier kunt genieten van de natuur. dieren en vele outdoor activiteiten. De vele meren bieden eindeloze mogelijkheden om te kanoën, varen en te vissen. Veel ranches bieden mogelijkheden om te paardrijden.
Het meer van Lac La Hache staat bijvoorbeeld bekend om de grote forellen die hier gevangen kunnen worden. 
In de winter is dit gebied het belangrijkste Nordic-skigebied van Canada. De paden die hier s' winters voor gebruikt worden vormen 's zomers uitdagende wandel en mountainbike paden. 
 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lac La Hache met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lac La Hache gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: