Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lafayette

  • Gevarieerde cultuur
  • Goede keuken en gezellig collegetown
  • Swamp Tour

Lafayette

 
Lafayette staat bekend om haar gevarieerde cultuur en rijke geschiedenis. De vroegere aanwezigheid van Franse immigranten, Creolen en Native Americans blijkt nog altijd uit het gevarieerde straatbeeld. En niet alleen daaruit, ook de keuken heeft te maken gehad met diverse invloeden en is daardoor erg populair.
 
Bezoek eens het gezellige ''college-town''. Hier vindt u goede eettentjes, waar u lekker kunt genieten van een heerlijk ontbijt in de zon! ’s Avonds verandert Downtown Lafayette in een festivalterrein. In en voor iedere bar speelt een band en er wordt gedanst tot in de late uren.
 
Gezien de ligging is Cajun Country nooit ver weg. Boek ter plaatse een Swamp Tour door de moerassen van Louisiana, dé kans om alligators te spotten. 

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.