Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lagos

  • Moderne kuststad
  • Boottochten
  • Geschiedenis en cultuur
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Lagos Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Lagos

9 dagen Autoreis + Individueel
9 dagen
  • Prachtige autoreis van Lissabon naar Faro
  • Strand, oneindige zee en blauwe luchten
  • Costa de Lisboa, Costa Dourada & Algarve
€ 1250,-
Bekijk

Lagos

 
Lagos is een mooie kuststad in de bekende Algarve. Het is rijk aan geschiedenis en cultuur. De stad wordt gezien als één van de meest populaire reisbestemmingen in Portugal. Het heeft eeuwenlang, tot de 13e eeuw, onder Moors bewind geleefd. In die periode heette het ''Zawaia.'' Hierna werd het veroverd door koning Afonso II. In de stad staan kerken, huizen en vestingsmuren uit deze tijd.
 
Nu is het een losse en moderne stad. Wanneer u rondwandelt ziet u hippe winkels, sfeervolle eethuizen en kleurige straatkunst. Er hangt verder een luchtig en bohemian sfeertje. Vanaf de kust is het mogelijk om boottochten te maken langs de kustlijn. Tijdens de tour kunt u dolfijnen bezichtigen, of een bezoek brengen aan de kustgrotten.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lagos met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lagos gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: