Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lake Cowichan

  • Cowichan Lake district
  • Berggebied
  • Outdoor-activiteiten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Lake Cowichan Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Camperreis

Alle reizen naar Lake Cowichan

Lake Cowichan

 
Het Cowichan Lake district omvat de gemeenschappen van Lake Cowichan, Honeymoon Bay en Mesachie Lake. Dit berggebied is rijk aan wildlife, en ideaal voor outdoor - activiteiten.
 
De nederzetting van Cowichan Lake begint rond 1883, met de komst van William Forest. Forest bereisde het gebied, samen met een paar inheemse vrienden. Rond 1886 begon hier de nederzetting en aanbouw van het gebied.
 
Voorheen was bosbouw en boskap een belangrijke industrie. Tegenwoordig is het toerisme hier van groot belang. Veel Canadezen en internationale reizigers genieten hier van de bijzondere natuur in dit minder bekende deel van het land.
 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lake Cowichan met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lake Cowichan gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: