Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lakefield/Keene

  • Meren
  • Rivieren
  • ''Small Town Life''
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Lakefield/Keene Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Lakefield/Keene

15 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse familierondreis vanuit Toronto.
  • Niagara Falls en hoofdstad Ottawa.
  • Uitbreidingsmogelijkheid: Strandvakantie Florida.
€ 1450,-
Bekijk

Lakefield/Keene

 
Lakefield is een mooi, klein dorp in het meren-district van Ontario. Het ligt op ca. 2 uur rijden van de stad Toronto. Lakefield is tevens een historisch dorp met een knus centrum, winkels en kleinschalige restaurants. Het dorp biedt natuur-parken, historische huizen en mooie 18e eeuwse kerken. Bezoekers ervaren de geschiedenis van het dorp en het echte ''landleven.''
 
Vlakbij ligt de Otonabee rivier, waar u langs kunt wandelen. Ook kunt u hier wandelen, fietsen en  hiken bij de aangelegde trails. Andere attracties van het gebied zijn onder meer: winkelen, een bezoek brengen aan een spa, of een middag naar musea of kunst-galleries.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lakefield/Keene met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lakefield/Keene gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: