Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Las Terrazas

  • Koffie-plaatsen
  • Barakken
  • Heuvelgebied

Las Terrazas

 
Las Terrazas is een klein dorpje, waar u natuur en koffie-droogplaatsen ziet. Er hangt nog een historische sfeer. Het dorp ligt in mooi heuvelgebied, in de provincie Sierra del Rosario. Het klimaat is mild, met af en toe een regenbui, en er groeien prachtige, wilde bloemen, zoals de begonia en de orchidee. Wandel rond in het groene landschap en ontdek de exotische natuur in dit gebied dat ook wel bekend staat als de ''regenboog van Cuba''. Het gebied is een door Unesco beschermd natuur-reservaat. Voorheen was het een houtkapgebied. Maar tegenwoordig zijn er herbebossings-programma's opgezet, en eco-accommodaties gebouwd. Hier zijn veel mensen uit de regio vervolgens gaan werken, en de leefomstandigheden werden beter. Veel mensen werden vervolgens opgeleid tot gids en geven hier nu rondleidingen.
 
 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Cuba specialist

Als Cuba specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.