Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lecce

  • 16e eeuwse Barok
  • Kerken
  • Kleurrijke fresco's
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Lecce Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Lecce

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Afwisselende week.
  • Geniet van kust, culinair & cultuur.
  • Bijzondere accommodaties.
€ 1225,-
Bekijk

Lecce

 
Lecce ligt in de hak van Italië in de regio Puglia (Apulië) en is rijk aan 16e eeuwse Barok gebouwen. Het is een ideale locatie voor een verrassende en originele stedentrip; dit deel van Italie is nog redelijk ''onontdekt''. In de stad vindt u kunst, kerken, fresco's, restaurants en cafees. Het is hier niet heel toeristisch en het gebied doet authentiek en Italiaans aan. Een paar hoogtepunten in het centrum zijn Palazzo Vescoville, de Duomo en een Romeins amfitheater.
 
In de regio kunt u naar het dorp Trani, het havengebied Galippoli of het dorp Alberobello met de mooie trulli's. Puglia (Apulië) is een bijzonder gebied en een favoriete reisbestemming bij Italianen zelf. In de lente en het najaar heeft u hier prettige, milde temperaturen van rond de 20 ℃.
 
 

Mirja Rempt
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lecce met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lecce gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: