Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lhohifushi

  • Duiken
  • Golf
  • Uitgaan

Lhohifushi

 
Een reis naar de Malediven: prachtige eilanden, palmbomen, stranden, een heerlijke keuken. De eilandengroep ligt midden op de evenaar, in de Stille Oceaan. De resorts voor reizigers zijn geconcentreerd op een beperkt aantal eilanden. Veel van de eilanden zijn niet toegankelijk. De Ari atol en de zuidelijke en noordelijke Male atol zijn toegankelijk voor reizigers. (Andere eilanden worden om milieu-technische redenen door de overheid beschermd).
 
Behalve zonnen, zwemmen en wandelen, kunt u hier ook goed duiken. Er worden aan de kust diverse duiktours aangeboden aan reizigers. De belangrijkste duiklocaties vindt u bij: Ari Beach, Maayafushi en Halaveli.
 
De temperatuur ligt hier gemiddeld rond de 28 graden en de zee-watertemperatuur ligt gemiddeld rond de 25 graden Celsius. De Malediven biedt u meer dan alleen natuur en strand. U ziet hier ook bijzondere (Islamitische) cultuur: hier en daar ziet u bv. een paar indrukwekkende moskeeën staan. 
 
Lhohifushi
 
Lhohifushi is een van de 1200 eilanden van de Malediven. Het meet een kleine 800 x 400 meter en ligt aan de oostelijke buitenrif van de Noord-Male Atol. De lagune bij het eiland is een populaire zwemlocatie. Ook liggen er koraalrif gebieden, waar u kunt snorkelen. Op het eiland zijn enkele comfortabele accommodaties gebouwd, doorgaans op prachtige locaties aan de kust.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirja Rempt
WRC Malediven specialist

Als Malediven specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.