Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lillooet

  • Fraser River en Coast Mountains
  • Wildlife en prachtige uitzichten
  • First Nations erfgoed
Toon mij alle 7 WRC reizen naar Lillooet Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Lillooet

17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk

Lillooet

In 1860 was Lillooet één van de grootste steden ten westen van Chicago, met alleen San Francisco als grotere stad. Tegenwoordig  ligt het inwonersaantal op ca. 2.300. De geschiedenis van Lillooet is verweven met de Gold Rush. Dit stadje was het beginpunt van de Cariboo Wagon Road, die naar de goudvelden van Barkerville leidde en in de jaren 1860 door meer dan 10.000 pioniers werd gebruikt. 

Vandaag de dag staat Lilooet bekend als een van de warmste plaatsen van Canada, met temperaturen van soms 40 graden. Bezoek eens het Lillooet Museum en leer meer over de historie van de Gold Rush. Of bezoek een van de velen wijngaarden en geniet van een wijnproeverij. Op cultureel gebied vindt men hier veel First Nation erfgoedsites. Ontdek de geschiedenis en de cultuur van de First Nations tijdens een tour die u de gebouwen, sites en activiteiten toont.

Lillooet kijkt uit over de beroemde Fraser River. Het achtergrond-decor is het berglandschap Coast Mountains. De omgeving van Lillooet is ideaal om te vissen, kanoën, hiken en ijsklimmen. De ruige omgeving biedt prachtige uitzichten, wildlife en gelegenheid om inheemse vogels te spotten.

 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lillooet met deze 24 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lillooet gecombineerd met 24 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: