Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lillooet

  • Fraser River en Coast Mountains
  • Wildlife en prachtige uitzichten
  • First Nations erfgoed
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Lillooet Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen Reizen per Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Lillooet

Lillooet

 

Het dorp Lillooet heeft een inwonersaantal van ruim 2.300 en kijkt uit over de beroemde Fraser River. Het achtergrond-decor is het berglandschap Coast Mountains. De omgeving van Lillooet is ideaal om te vissen, kanoën, hiken en ijsklimmen. De ruige omgeving biedt prachtige uitzichten, wildlife en gelegenheid om inheemse vogels te spotten.

Op cultureel gebied vindt men hier veel First Nation erfgoedsites. Ontdek de geschiedenis en de cultuur van de First Nations tijdens een tour die u de gebouwen, sites en activiteiten toont. U kunt ook bv een self guide tour maken, waarbij u langs veertien sites komt die de Gold Rush periode tonen. 

Voor cultuur kunt u langsgaan bij het Lillooet museum. Voor mooie uitzichten: neem de Kaoham Shuttle, maak een scenic drive en rijd langs de kust van het Seton Lake.

Omar van Beek
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Omar van Beek alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lillooet met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lillooet gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: