Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Lissabon

  • Heuvellandschappen
  • Fado muziek
  • Mooie architectuur
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Lissabon Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Lissabon

9 dagen Autoreis + Individueel
9 dagen
  • Prachtige autoreis van Lissabon naar Faro
  • Strand, oneindige zee en blauwe luchten
  • Costa de Lisboa, Costa Dourada & Algarve
€ 1250,-
Bekijk

Lissabon

Glooiende heuvels, glinsterende rivieren en middeleeuwse bouwkunst. Welkom in Lissabon...Bewonder de pleinen, wandel door de smalle straatjes, probeer de originele ‘pastéis de belem’ en luister naar de fado muziek in een bar. Op korte afstand van de stad liggen sfeervolle, witgeschilderde dorpjes, zoals Cascáis, groene heuvellandschappen en ruime, lege stranden.

Attracties:

Clube de Fado

Hier vindt u de lokale fado cultuur. Luister naar de muzikanten in een authentieke omgeving, terwijl u geniet van een hapje en drankje.

Praça do Commercio
Deze 18e eeuwse architectuur vormt de toegang tot Lissabon. Wandel door het havengebied en bezichtig het plein met rondom de drukte, levendigheid, het tramgeratel en de standbeelden van de voormalige monarchie.

Castelo de São Jorge
Hoog boven de stad torent dit kasteel uit. Het is een flinke wandeling, maar u wordt beloond met fantastische uitzichten over de stad en het nabijgelegen landschap. In de bijgebouwen van het kasteel ziet u historische objecten.

Mirja Rempt
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Lissabon met deze 20 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Lissabon gecombineerd met 20 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: