Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Liverpool

  • UNESCO werelderfgoed Lunenburg
  • Peggy's Point Lighthouse
  • Smalle straatjes, kleurrijke gebouwen en bekroonde restaurants
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Liverpool Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Liverpool

16 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse pittoreske rondreis vanuit Halifax.
  • Mozaïek van vissersplaatsjes, landschappen.
  • De rode kliffen van Prince Edward Island.
€ 1900,-
Bekijk

Liverpool

 

Ooit werd de zee hier onveilig gemaakt door ‘privateers’, (legale piraten), die vreemde schepen aanvielen in oorlogstijd. Tijdens de privateerdays, wordt deze lokale geschiedenis in Liverpool getoond. Breng een bezoek aan Lunenburg, een UNESCO werelderfgoedsite. Wandel langs de waterzijde, met de mooie, kleurrijke gebouwen, of breng een bezoek aan het Fisheries Museum van de Atlantic, waar u de maritieme geschiedenis kunt bezichtigen.

Neem de pont over de La Have River en ontdek de stranden, musea en galeries bij la Have en Petite Riviera. Breng een bezoek aan de vuurtoren: Peggy’s Point Lighthouse, ga zeilen op de Bluenose 11, of bezoek een live performance bij het Astor Theatre.

Voor een korte excursie: neem de Tancook Island Ferry en reis naar een nabijgelegen kusteiland, gelegen op 6 mijl vanaf het vasteland van Nova Scotia. 

Ontdek de kleurrijke zeezijde met smalle straatjes, bijzondere architectuur, zeevaart-geschiedenis en bekroonde restaurants. Wandel door het havengebied en bezichtig het historische district bij Shelburne.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Liverpool met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Liverpool gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: