Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Machu Picchu

  • Inca stad
  • Unesco Werelderfgoed
  • Tempel gebied
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Machu Picchu Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Machu Picchu

Machu Picchu

 
Machu Picchu is een mythische stad, gebouwd door de Inca, nabij Cusco. De stad werd niet gevonden door de Spanjaarden, en is zodoende gespaard gebleven. Het is een indrukwekkend gebied dat veel toont van de Inca cultuur. De Inca wonen overigens nog steeds in Peru, zij zijn niet verdwenen.
 
Machu Picchu ligt hoog in de bergen. Het bestaat uit een woondeel, tempels en een plein-gedeelte. De stad is uitgehakt in steen en beslaat ca. 13 km2. Indrukwekkend zijn de bouwtechnieken van bv de granieten wanden. Steen werd uitgeslepen tot het precies in elkaar paste, mede hierdoor is het gebied nog goed intact gebleven.
 
De stad werd ontdekt in 1911, door een wetenschapper die onderzoek deed namens de Yale universiteit. Hij vond de Inca stad, die destijds volledig overwoekerd was door de natuur. In die tijd moest men nog via steile paden het gebied betreden.
 
Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Sinds de ontdekking van het gebied, is het een van de bekendste locaties van Peru geworden. Er rijden nu bussen en treinen heen, en er zijn diverse accommodaties omheen gebouwd. Er mag slechts een maximaal aantal bezoekers per dag in. Wanneer u het wilt bezoeken, adviseren wij om uw bezoek ruim 6 maanden van tevoren te plannen en te boeken.
Mirja Rempt
WRC Peru specialist

Als Peru specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Machu Picchu met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Machu Picchu gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: