Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Manning Park Provincial Park

  • Schitterende wandeltrails
  • Grote diversiteit aan planten en diersoorten
  • Traditionele gebied van de Sililkameen
Toon mij alle 6 WRC reizen naar Manning Park Provincial Park Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Manning Park Provincial Park

21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • 3-weekse autorondreis West Canada
  • Inclusief verblijf op Vancouver Island
  • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk

Manning Park Provincial Park

 

Het landschap, de flora en fauna zijn hier erg gevarieerd. Het park ligt gunstig tussen het waterrijke kustgebied en de droge binnenlanden. Dit is het traditionele gebied van de Similkameen. Hier kunt u nog steeds sporen van terugvinden. Neem één van de wandeltrails en breng een bezoek aan historische sites en bezienswaardigheden.

Enkele mooie trails zijn de Monument 83 Trail (16 km), de Beaver Pond Trail (0.5 km) en de Dry RidgeTrail (8 km). Tijdens deze wandelingen kunt u inheemse vogels spotten, velden vol wilde bloemen zien en picknicken bij het meer. Bezoekt u het park in juni? Neem dan een kijkje bij de Rhododendron Flats. De rhododendrons die hier groeien staan dan in bloei!

Lightning Lake is het populairste meer in het park. U kunt hier erg mooi wandelen langs de waterkant, maar ook kanoën. Bij het meer en in de bossen ligt een prachtige camping. 

In Manning Park vindt u een diversiteit aan planten en diersoorten. Zo zijn hier meer dan 190 vogelsoorten en vele soorten zoogdieren, zoals de bever, de eekhoorn, de zwarte beer, coyotes en herten.

 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Manning Park Provincial Park met deze 23 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Manning Park Provincial Park gecombineerd met 23 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: