Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Margaree

  • Geniet van verse kreeft en zalm
  • Volg de beroemde Cabot Trail
  • Ontdek het idyllische Cape Breton

Margaree

 
Volg de beroemde Cabot Trail, ontmoet de bevolking bij het idyllische Cape Breton. U hoort hier Keltische muziek en er worden veel culturele evenementen georganiseerd. Ontdek het prachtige kustgebied met brede stranden, geniet van verse kreeft of van zelfgevangen zalm uit de Margaree River.
 
Breng een bezoek aan het Salmon Museum en het historische Fish Hatchery. In deze streek kunt u ’s zomers grote wandelingen maken en in de winter is dit een populaire plek om te skiën of een snowmobile te huren. Margaree biedt een scala aan accommodaties. U kunt hier overnachten in een comfortabele spa, een gezellige B&B of een authentieke lodge.
 
Geniet van een lokale maaltijd, terwijl u uitkijkt over de glinsterende Margaree River en de Cape Breton hooglanden. Of geniet van een brunch op zondag en proef de lokale, huisgemaakte cheesecake.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.