Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Marvão

  • Alentejo
  • Berggebied
  • Jaarlijkse processie
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Marvão Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Marvão

Marvão

 
De rustige stad Marvão ligt in de heuvelachtige Alentejo. Het ligt op ca 12 km van Quinta do Pomarinho, op een hoogte van 856 meter in de Serra de São de Mamede en biedt prachtige uitzichten over de vlakte. De stad ligt dichtbij de Spaanse grens, en is volledig ommuurd. In de stad kunt u rondwandelen tussen de witgeschilderde huizen en langs de vestingsmuur. Hier vindt u een indrukwekkende middeleeuwse burcht, waar de Moren waarschijnlijk aan hebben meegebouwd. Ook staat er een mooi klooster; de Convento de Nossa Senhora da Estrela.
 
In de regio liggen de bijzondere ''antas'', de Portugese variant van hunnebudden, die teruggaan tot 4000 jaar voor Christus. Daarnaast vindt u hier de Romeinse opgraving Ammaia, inclusief museum. Ook deze stad kent jaarlijkse, religieuze feesten. In september vindt het feest plaats ter ere van Romaria de Nossa Senhora da Estrela. Tijdens dit feest ziet u een kleurrijke processie, vuurwerk en traditionele dans.

Combineer Marvão met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Marvão gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: