Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Maui

  • Witte stranden en prachtige watervallen
  • Het 'eiland der valleien'
  • Historisch stadje Lahaina
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Maui Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Maui

21 dagen Rondreis + Individueel
21 dagen
  • Relaxen op Oahu, Kauai, Maui & Hawaii ‘Big Island’.
  • Keuze uit 3 of 4 eilanden.
  • Inclusief vliegreis tussen de eilanden.
€ 3235,-
Bekijk

Maui

 
Het ‘eiland der valleien’ werd gevormd door het samensmelten van twee vulkanen. Dit verklaart de aparte vorm van het eiland. Maui is na Oahu de populairste reisbestemming op Hawaii.
Maui betekent rust, uitbundig natuurschoon en fantastische (surf) stranden. In een sprookjesachtig, vulkanisch berglandschap begroeid met weelderig regenwoud, wordt de unieke flora afgewisseld met talrijke watervallen, steile rotskusten en lange zandstranden. Diep beneden in de grote oceaan kunt u groepen walvissen en dolfijnen spotten. Contrasten van kleur en geur, mens en natuur.
Lahaina- vroeger het centrum van de walvisvaarders, is tegenwoordig een gezellig stadje waar altijd wat te doen en te beleven valt. Langs de houten huisjes van Front Street kunt u heerlijk flaneren. Talrijke bekende en onbekende galeries zijn hier gevestigd, want Maui is de inspiratiebron voor vele kunstenaars. Fraaie winkeltjes met curiositeiten, boetiekjes en de gangbare souvenirwinkeltjes vormen een kleurrijk geheel.
Vele prachtige stranden, met bekende namen zoals Ka'anapali, Kahana en Kapalua in het noordwesten en de minder bekende, maar niet minder mooie stranden van Wailea, Kihei en Makena aan de zuidwest kust, waar het water erg helder is, nodigen uit om te zwemmen, surfen, kajakken, snorkelen en te duiken. 
 

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Maui met deze 2 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Maui gecombineerd met 2 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: