Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Maun

  • Ontmoet de lokale bevolking
  • Diverse flora en fauna
  • Natuursafari
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Maun Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Maun

Maun

 
Maun is een prettig reizigers-centrum in Botswana en ligt aan de zuidelijke kant van de beroemde Okavango Delta. Het is een beetje een chaotisch dorp met de typerende sfeer van een ''frontiertown.''
 
De stad is ook een centrum voor het Ngamiland District. Dit biedt ruimte aan diverse bevolkingsgroepen...bv de Hambukushu, de Basubiya en de Bayei.
 
In de jaren ‘80 is er een grote interesse opgekomen voor dit gebied. Sindsdien is er een ontwikkeling van manieren om dit gebied te ontdekken. Vooral natuursafaris zijn hier tegenwoordig populair.

 

Tip

 

Ontdek in de ochtend wilde olifanten tijdens een natuursafari bij de Okavango Delta, geniet van de diverse flora en fauna en maak in de koelere avond een wandeling langs de bijzondere gebouwen van de stad.

 

 

Mirja Rempt
WRC Botswana specialist

Als Botswana specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Maun met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Maun gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: