Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Medan

  • Levendige provincie - hoofdstad
  • Diverse attracties
  • Bijzondere architectuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Medan Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Medan

23 dagen Rondreis + Individueel
22 dagen
  • Sumatra met het beroemde Tobameer.
  • Java met de beroemde Borobudur.
  • Bali met de heerlijke stranden.
€ 2800,-
Bekijk

Medan

 
Medan is de levendige hoofdstad van de provincie Noord-Sumatra. Het is één van de grootste steden van Indonesië en staat bekend om de industrie. Het is dan ook geen bijzonder toeristische stad, reizigers komen langs tijdens een doorreis naar de nabijgelegen Berastagi, of een bezoek aan het Toba-meer, of Sipisopiso. De stad zelf biedt enkele attracties, die u tijdens een verblijf kunt zien. Zo staat hier bv een indrukwekkende moskee, een koninklijk paleis en enkele gebouwen uit de historische periode. Ook mooi, is een Chinese tempel.
 
Verder staan er diverse restaurants, waar lokale, Sumatraanse gerechten worden geserveerd. Het aanbod is daarnaast uitgebreid, tot gerechten uit andere delen van het land, maar ook bv westerse gerechten.
 
 

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Medan met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Medan gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: