Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Melbourne

 • St Kilda
 • Strandsfeer
 • Gezellig stadscentrum
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Melbourne Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis, Rondreis

Alle reizen naar Melbourne

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Diverse locaties en campertypes.
 • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk
4 dagen Rondreis + Bouwstenen
4 dagen
 • Bruisend Melbourne
 • Fietstocht door Melbourne met gids
 • Beachlife in St. Kilda
€ 435,-
Bekijk

Melbourne

 
Welkom in Melbourne, de bruisende hoofdstad van de staat Victoria, waar kunst, cultuur en levenslust samenkomen. Deze stad, gelegen aan de zuidoostkust van Australië, biedt een schat aan ervaringen voor elke reiziger.
Verlies uzelf in de charme van de steegjes, waar verborgen juweeltjes van boetiekjes, kunstgalerieën en gezellige eetgelegenheden wachten om ontdekt te worden. Proef de diversiteit van de stad in rooftop-bars en geniet van culinaire hoogstandjes, variërend van Britse klassiekers tot smaakvolle Indiase gerechten.
Verken het 'bohemian' St Kilda, waar het relaxte strandleven samensmelt met trendy galeries en een bloeiende biologische eetcultuur. Neem de tijd om de iconische bezienswaardigheden te ervaren, zoals het Federation Square, het Melbourne Cricket Ground en de serene Royal Botanic Gardens.
Dwaal door de levendige Queen Victoria Market, waar verse producten en lokale ambachten de toon zetten. Bewonder de stad vanaf nieuwe hoogten op de Eureka Skydeck en dompel uzelf onder in kunst en geschiedenis in de National Gallery of Victoria.
Melbourne, met haar vrije geest en mix van invloeden, is een stad die u niet alleen bezoekt, maar volop beleeft. Laat u verassen door de unieke energie en ontdek waarom Melbourne een bestemming is die reizigers keer op keer in zijn greep houdt.
Hier zijn enkele van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in Melbourne:

 1.          Federation Square: Het culturele hart van de stad met galerieën, theaters en restaurants.
 2.          Royal Botanic Gardens: Een prachtige oase van groen en bloemen in het centrum van de stad.
 3.          Queen Victoria Market:  Een levendige markt met verse producten, ambachtelijke producten en diverse eetgelegenheden.
 4.          Eureka Skydeck: Biedt adembenemende uitzichten over de stad vanaf het hoogste gebouw op het zuidelijk halfrond.
 5.          Royal Exhibition Building en Carlton Gardens: Een door UNESCO erkend Werelderfgoed, een architecturaal meesterwerk omringd door prachtige tuinen.
 6.          Melbourne Museum: Vol met boeiende tentoonstellingen op het gebied van wetenschap, natuur en cultuur.

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Melbourne met deze 27 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Melbourne gecombineerd met 27 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: