Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Memphis

  • Thuisstad van de bluesmuziek
  • Graceland Estate
  • Beale Street
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Memphis Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Memphis

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk

Memphis

 
Memphis, thuisstad van de bluesmuziek! Een bezoek aan het Graceland Estate, het voormalige huis van Elvis Presley, mag u hier zeker niet overslaan. In Memphis hangt de sfeer van soul, blues en rock ’n roll in de lucht.
 
Alles ademt muziek en de talloze bars zijn ideale plekken om hiervan te genieten. U kunt een bezoek brengen aan de Sun Studios, de geboorteplaats van rock’n roll. Hier is het mogelijk een tour te volgen en te luisteren naar audio presentaties van de opnames daar gemaakt. Vervolgens kunt u de muziek-studio bekijken waar Johnny Cash en Elvis Presley hun eerste singles hebben opgenomen.
 
Naast dit indrukwekkende bezoek kunt u een stads-tour maken per boot, of bus. Tevens kunt u een bezoekje brengen aan het historische Beale Street waar de bluesmuziek al meer dan een halve eeuw niet meer weg te denken is. Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Memphis met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Memphis gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: