Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Miami Beach

  • Everglades
  • Art Deco
  • Bass Museum of Art
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Miami Beach Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Miami Beach

Miami Beach

Glamour, zon en Art Deco...
Miami biedt de bezoeker een fascinerende mix van het goede leven. Bezoek een poëzie avond, flaneer langs het strand, of observeer de kleurrijke bevolking in hun dagelijks leven. Qua restaurants biedt de regio een breed aanbod: probeer Mexicaans, Chinees, Cubaans of typisch Amerikaanse hamburgers.
 
De geur van sigaren, de contouren van Cubanen die een schaakspel spelen, en kleurige muurschilderingen als achtergrond...dit vindt u bij het Maximo Gomez park. Een deel Cuba in de VS. Bent u op zoek naar natuur, dan kunt u langsgaan bij de Everglades, een nabijgelegen natuurreservaat met mooie uitzichten en waterland. Neem bv een boottour en bezichtig tevens de Biscayne Baai.
 
Voor kunst en cultuur kunt u langsgaan bij Bass Museum. Hier vindt u Europese kunst vanaf de 16e eeuw en ziet u religieuze kunst en schilders van de Renaissance.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Miami Beach met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Miami Beach gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: