Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Midden-Amerika

  • Stranden
  • Regenwoud
  • Inheemse cultuur

Midden-Amerika

 
Een reis door Midden-Amerika neemt u mee langs witte stranden, regenwoud, wildlife, en boeiende, inheemse cultuur. In landen als Panama of Costa Rica, kunt u een bezoek brengen aan Indianen gebieden. Ook is het mogelijk een canopy-tour te maken, te hiken, of een boot-tocht te maken door de natuur. Bij Cuba ontdekt u de koloniale steden, het landelijke gebied, en de ontspannen stranden. Nicaragua toont natuur, kustlijn, vulkaangebied en uitgestrekte meren. De eilanden, zoals Aruba, Bonaire en Curacao, bieden sfeer, ontspanning, watersport en muziek. 
 
Kies uit een rondreis, of combineer zelf een paar landen, zoals bv Costa Rica met Panama. Of het zuiden van de Verenigde Staten, met een cultureel verblijf in Cuba. 
 
Een andere voorbeeld-combinatie, is bv Costa Rica met het meer onbekende  Nicaragua.

Mirja Rempt
WRC Cuba specialist

Als Cuba specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.