Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Missoula

  • Montana
  • Clark Fork River
  • Cultuur & buitensport
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Missoula Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Camperreis

Alle reizen naar Missoula

Missoula

 
Missoula ligt in de staat Montana. Het ligt aan de Clark Fork River, bij Bitterroot River. De stad telt ca 71.000 inwoners. Het wordt gezien als modern, hip en rijk aan natuurschoon. In de stad vindt u verder ambachtelijke brouwerijen waar u een persoonlijke tour kunt krijgen. Ook biedt de stad kunst, cultuur en outdoor-recreatie. Tips zijn bv. het Historical Museum; hier krijgt u een idee van de Amerikaanse pionierstijd. Ook boeiend is het Museum of Mountain Flying, hier ziet u vintage vliegtuigen en interessante artefacten. ook mooi: het Missoula Art Museum. Elke eerste vrijdag van de maand is er een kunst – route langs de galleries, met exposities, hapjes en muziek. Voor sportactiviteiten, hoeft u alleen de bergen in te gaan. Hier kunt u hiken, bergklimmen en mountain-biken.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Missoula met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Missoula gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: